Ook dit jaar doen wij als organisatie weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Dus hoe meer jullie op ons stemmen des te meer geld wij ontvangen en er ook komend jaar weer een mooi feestje van kunnen maken.

Dit jaar heeft de Rabobank een mooi bedrag van € 150.000,- te verdelen onder de aangemelde verenigingen. Stemmen is mogelijk vanaf 31 Augustus tot en met 24 September via onderstaande website. Je hebt hiervoor wel je persoonlijke stemcode nodig die je via mail hebt ontvangen van de Rabobank.

Klik hier om je stem uit te brengen (opent in nieuw tabblad)

Rabobank Clubkas Campagne 2018 – Stem je op ons?