(Corona) Avondvierdaagse Vught dit jaar vervallen

Naar aanleiding van het corona virus heeft het comité avondvierdaagse Vught helaas moeten besluiten om dit jaar de avondvierdaagse niet te laten starten in juni. Het is onze morele plicht om gehoor te geven aan de huidige richtlijnen om evenementen af te gelasten. Zeker nu nog onbekend is hoelang alles gaat duren. Zowel de besturen van Prins Hendrik, Real Lunet en Reinier van Arkel hebben ons besluit “als wijs” bestempeld. Volgend jaar gaan we er uiteraard samen met de andere partijen, er weer een mooi wandelevenement van maken!

Informatie bijeenkomst doorstart A4D Vught

Zoals jullie weten staat het Comité Avondvierdaagse Vught onder druk omdat een aantal leden besloten hebben, na lange actieve deelname, te stoppen. Wij zijn dus naarstig op zoek naar nieuwe leden voor het Comité. Wij hebben al een aantal mensen bereid gevonden om samen met ons verder te werken. Daarom organiseren wij op donderdag 24 oktober een bijeenkomst bij Sportclub Prins Hendrik, om 20.00 uur om van idee met jullie te wisselen over wat onze plannen zijn en over wat jij eventueel zou willen en kunnen doen voor het Comité.

Lijkt het je wat om een bijdragen te leveren aan dit geweldige evenement en wil je hiervoor eventueel een rol vervullen in het Comité? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan marsleider@a4daagsevught.nl

Mocht je 24 oktober niet kunnen maar wil je wel een rol vervullen? Mail ons dan ook. Waar nodig plannen we dan een tweede avond.

Met vriendelijke groeten,

Okke Jansma – Voorzitter & Penningmeester
Tim van Eeten – Marsleider

Dag 1 —> Dag 2

Dag 1 zit er weer op. Hebben jullie genoten van de wandeling?

Woensdag starten we vanaf locatie:
Stenen Hut, Zorgpark Voorburg, Watertorenlaan 15.

Advies: Kom zoveel mogelijk op de fiets. Dan hoef je niet zover te lopen naar de start.

We zien jullie daar!

Start Avondvierdaagse Vught 2019

Vandaag is het zover. De start van de 22ste avondvierdaagse Vught.

De voorinschrijfadressen zijn helaas al gesloten, maar inschrijven kan nog steeds. Vanaf 17:30uur is het inschrijfbureau geopend bij Prins Hendrik.

Inschrijfgeld per deelnemer: € 6,00

Vanaf 18:00uur mogen de deelnemers starten. De Finish sluit om 21:00uur.