De Avond4daagse Vught is van 14 tot en met 17 juni 2022

avondvierdaagse-vught-1_645518095

Voorzitter Andre Henskens: Gelukkig mogen we het wandelevenement voor onze vele jeugdige wandelaars weer gaan organiseren dit jaar. Vorig jaar hebben we als alternatief gebruik gemaakt van de Home-Edition waarbij het deelnemersveld redelijk te noemen was. We hadden ervoor gekozen om persoonlijk alle wandelaars een medaille aan huis te bezorgen, als ze de avond4daagse hadden uitgelopen, met als traktatie een ijsbon van Lavinia. Ons bezoek werd steeds erg gewaardeerd, niet alleen door de kinderen maar zeer zeker ook door de ouders. En steeds werd ook aangegeven dat zij de echte vierdaagse misten. En nu is het bijna zover, we staan te popelen om weer van de avond4daagse Vught een spektakel te maken.

Henskens: Ook wil ik terugblikken op een vrijwilliger die afscheid heeft genomen als bestuurslid en marsleider. En dat is Tim van Eeten. Vele jaren heeft hij als marsleider een duidelijke rol gespeeld in het bestuur waardoor ons evenement altijd succesvol is geweest. Hij heeft de keuze gemaakt om als vrijwilliger zijn diensten aan te bieden bij de 80 van de Langstraat. Een prachtig evenement dat veel groter als organisatie is en waarbij Tim zich als een vis in het water voelt. We wensen hem alle succes en wellicht zien we hem als toeschouwer weer terug in Vught. Dank voor je tomeloze inzet Tim, in de afgelopen jaren! We willen de overige vrijwilligers die de afgelopen tijd ook afscheid hebben genomen, ook nog op een passend moment bedanken.

Maar nu graag naar de toekomst: Wij kunnen als organisatie avond4daagse niet functioneren zonder de bijdrage van vrijwilligers. We hebben nu een voltallig bestuur en dat vind ik geweldig! We hebben ook een geweldige steun van vrijwilligers Prins Hendrik en het Rode Kruis. Echter dat is zeker niet genoeg! We hebben dringend behoeft aan mensen die deze traditie willen ondersteunen. Dit mag niet verdwijnen!!

Om te garanderen dat zo’n 1900 wandelaars waarvan zeker 1500 kinderen deze dagen kunnen lopen, zijn we op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement. Bijvoorbeeld als evenementen verkeersregelaar (die via een gratis online cursus gecertificeerd worden) om de veiligheid te waarborgen, zodat de wandelaars zich veilig kunnen verplaatsen over en langs de weg. We hebben mensen nodig voor de posten waar de wandelaars langskomen, mensen die willen helpen in de logistiek en nog veel meer mooie taken!

Kortom, taken genoeg. Overigens dit zijn enkel belastingen in de avonduren, geen vergaderingen, en alleen belasting tijdens onze wandeldagen. We hebben een voorlichtingsavond gepland op 23 maart aanstaande om 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst zal alles wordt uitgelegd en heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met het nieuwe bestuur. Mocht u op deze avond beschikbaar zijn, dan graag uw aanmelding viavrijwilligers@a4daagsevught.nl of 06-29204268

Indien u verhinderd bent, maar toch graag deel uit wil maken van een geweldig team, kunt u zich ook aanmelden op bovenstaand mailadres of telefoonnummer. Na aanmelding krijgt u de volledige gegevens betreffende de locatie. We willen graag eerst weten op hoeveel aanmeldingen we mogen rekenen. Daar is de keuze voor de uiteindelijke locatie van afhankelijk.

Wij gaan door met de voorbereidingen en zullen opnieuw een bericht met u delen, op korte termijn. Dus voelt u zich geroepen om ons te helpen……….. heel graag!!