De Vughtse Avond4daagse gaat 14 juni van start

Lelystad,,The,Netherlands,,June,9,,2017:,Kids,And,Parents,Walking

Nog even en dan begint op dinsdag 14 juni de Vughtse Avond4daagse 2022. Na 11 juni stopt de voorinschrijving van 5,50 euro, daarna is enkel inschrijving mogelijk bij de startlocatie op het inschrijfbureau, maar dan is de prijs iets hoger: 6 euro.

Voorzitter André Henskens: “De voorbereidingen zijn grotendeels gedaan, we gaan snel alle inschrijvingen inventariseren en we zijn natuurlijk erg benieuwd hoeveel deelnemers we hebben. De verwachting is dat vele wandelaars weer toe zijn aan dit mooie evenement. Mocht je nog niet ingeschreven hebben, doe dit dan snel bij de voorverkoopadressen of via de school waar je op zit. Op
onze vernieuwde site www.a4daagsevught.nl zijn alle bijzonderheden te vinden. Bij de start op het sportpark van Prins Hendrik zal het opnieuw een ‘gezonde’ drukte worden. Daar zit voor ons de uitdaging om alles in goede banen te leiden. Dit wandelevenement zou nooit mogelijk zijn zonder de steun van de gemeente Vught, de startlocaties, de sponsors en natuurlijk alle vrijwilligers. We hebben vele nieuwe gezichten mogen verwelkomen en dat geeft hoop voor de toekomst. Een paar jaar geleden stond de avondvierdaagse op het punt om voorgoed te verdwijnen van de agenda. Gelukkig is dit niet gebeurd! We zien iedereen graag terug bij de start op dinsdag 14 juni, zorg dat je op tijd bent om de opening mee te maken. Het gaat bijzonder worden.”

Bron: Het Klaverblad