Leuk dat je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze Home Edition van de Avondvierdaagse Vught.

Wat houdt deze editie eigenlijk in? Vanaf 14 april tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Mooier kunnen we het niet maken! Door op deze manier het wandelevenement te organiseren voorkomen we dat het te druk wordt op diverse momenten of plaatsen. Als je de vier wandelingen volbracht hebt ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd. Omdat we het extra leuk willen maken is er voor de deelnemers die vier dagen hebben gelopen, een passende verrassing. Deze krijg je bij de overhandiging van de enige echte Avond4daagse medaille aan jou. Dit is mogelijk gemaakt door de geweldige steun van de Gemeente Vught!!

Inschrijven:
Onderaan deze pagina staat een button naar de inschrijfpagina, de kosten bedragen €6,50 per deelnemer. Na inschrijving krijg je toegang tot de app eRoutes. Via deze app ontvang je iedere wandeldag routes waaruit je kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ’s avonds zijn, maar ook overdag. Of je op een doordeweekse dag loopt of in het weekend mag je ook zelf bepalen. Belangrijk is wel dat je je eigen wandelvierdaagse afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Tijdens de gehele avondvierdaagse moeten jullie echt rekening houden met de dan geldende RIVM-maatregelen.

Vragen over de app of deelname?
Voor de antwoorden op veel gestelde vragen kan je terecht op de website van de landelijke avondvierdaagse organisatie. Staat je vraag hier niet bij mail dan naar info@a4daagsevught.nl


Deze home edition is mede mogelijk gemaakt door: