Organisatie

Maak kennis met de organisatie

Als voorzitter ben ik, Andre Henskens aangesteld in het seizoen 2019/2020. Toen was er grote paniek binnen het toenmalige comité, omdat een doorstart van de avondvierdaagse op het spel stond. Met name bestuurlijk waren er geen mensen meer die de kar wilden of konden trekken. Ik heb me toen aangeboden om als voorzitter aan te treden. En natuurlijk komen er nieuwe inzichten en een andere werkwijzen. Tevens treedt ik op als marsleider die de uiteindelijke verantwoording heeft op veiligheidsgebied en aansturing verkeersregelaars. Op de achtergrond zijn er duidelijke veranderingen gekomen, dit alles om een goed plan te krijgen voor de toekomst. Maar je kunt zoiets nooit alleen, en daar heb ik een daadkrachtig bestuur voor nodig. En dat is gelukt gezien de onderstaande personen.

Avondvierdaagse Vught (1)
Avondvierdaagse Vught (7)

Het Bestuur

André Henskens

Voorzitter

Als voorzitter moet je blij zijn met alle vrijwilligers die zich aanbieden bij een organisatie. Niets is meer vanzelfsprekend helaas. In de loop van alle jaren zijn er veel vrijwilliger gekomen maar ook weer vertrokken.

Okke Jansma

Penningmeester

Een van de bestuursleden die er vanaf het begin al deel uitmaakt van het Comité is Okke Jansma. Binnengekomen als vrijwilliger van het Rode Kruis en nu als penningmeester actief. Tijdens de voorbereiding en uitvoering treed hij op als logistiek manager, niet alleen in aansturing maar zeker ook in de uitvoering.

Erik Bongaerts

Secretaris

Vanuit de Rotary is bij de herstart (2019/2020) Erik Bongaerts aangeschoven als secretaris. Door zijn grote netwerk kan hij doelen bereiken waar we erg blij mee zijn. Ook hij was van mening dat er vanuit de Rotary hulp mocht komen vandaar zijn aanmelding. Zeker de aanschrijving van de scholen is bij hem in goede handen.

Ruud de Poorter

Vice-Voorzitter | Sponsoring

Ruud de Poorter is ook in het seizoen 2029/2020 aangesloten vanuit het Rode Kruis. Hij is buiten vice voorzitter verantwoordelijk voor de overvieuw sponsoring. Tevens zijn er steeds deeltaken die hem toegewezen worden. Belangrijk voor hem is ook het meelopen voor en tijdens de uitvoering van de avondvierdaagse. Dus dit jaar wordt ook voor hem de eerste keer.

Organisatie

Ellen Coeleveld

Coördinator vrijwilligers

Een van de vaste steunpilaren is Ellen Coeleveld. Wie kent haar niet? Klein van postuur maar met een uitstekende staat van dienst binnen het Rode Kruis. Als jaren is ze vrijwilliger, nu als coordinator vrijwilligers. Zij is een vraagbaak voor alle vrijwilligers en deelt deze ook in bij inzet bij de avondvierdaagse, zelf is ze actief bij het inschrijfbureau. Tevens heeft ze als taak de sponsoring. Ze maakt geen deel uit van het dagelijks bestuur maar is toegevoegd als commissie lid.

Franka van Doren

Sponsoring

Een van de “oudere” comité leden is Franka van Doren, jarenlang een trouwe vrijwilliger bij het Rode Kruis. Ondanks haar respectabele leeftijd geeft ze haar ziel en zaligheid aan het comité avondvierdaagse. Aan Franka hebben we een geweldige hulp binnen de sponsoring. Waar bij anderen de deurdicht gaat weet zij ze te openen! Groot respect wat ze doet. En natuurlijk is ook Franka te vinden op het inschrijfbureau.

Joan van Hoek

Logistiek

De volgende van onze vrijwilligers is Joan van Hoek. Een ervaren kracht binnen de wereld van het Rode Kruis met ook een uitstekende staat van dienst als hulpverlener. Ondank zijn drukke werk is hij toch bereidt om zijn diensten aan te bieden. Joan zal tijdens de avonden zijn hulp aanbieden in de logistiek. Dit zijn zeer omvattende werkzaamheden.