Over Avondvierdaagse Vught

Hét wandelfeest voor jong en oud

De avondvierdaagse in de huidige opzet wordt sinds 1998 in Vught gehouden. In het verleden kende Vught ook een avondvierdaagse, maar die is op een gegeven moment opgehouden te bestaan. In 1998 heeft het Vughtse Rode Kruis het initiatief genomen de avondvierdaagse nieuw leven in te blazen. Daarvoor werd contact gezocht met de Vughtse Sportclub Prins Hendrik. Samen hebben zij een aantal mensen gevonden om het comité Avondvierdaagse Vught te vormen, en zij hebben zo de avondvierdaagse opnieuw op de kaart gezet.

Avond4daagse dinsdag 2023 - 021
Avond4daagse dinsdag 2023 - 093

Tijd voor een feestje!

We hebben dit jaar ons jubileum, de avondvierdaagse Vught bestaat 25 jaar!!

En dat gaan we alle dagen met jullie en vele aanwezigen samen vieren.

We starten op dinsdag op het Sportpark van Prins Hendrik, woensdag op het Zorgpark van Voorburg, donderdag vanaf de gloednieuwe kantine van Zwaluw VFC en vrijdag…………starten we in het centrum en gaan we een mooie afsluiting vieren met eerst een kleine route voor alle afstanden. De start zal zijn in de omgeving van het Reeburgpark!

Daarna zal er een gezamenlijk feestelijk defilé langs het raadhuis, wat o.a. wordt afgenomen door onze burgemeester R.J van de Mortel. Daar krijgen ook alle deelnemers een verrassing om het net iets kleurrijker te maken omdat we aansluitend een kleine looproute door het centrum lopen, met een feestelijke afsluiting op het Marktveld!

Wij zorgen dat bij de start er muzikale klanken te horen zijn en ook op diverse locaties in het centrum. Het gaat een leuk feest worden!

Schrijf je in en loop mee!

De avondvierdaagse wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. Bij onze avondvierdaagse heb je de keuze uit twee routes: 5 of 10 kilometer voor alle dagen.

Ook heb je de mogelijkheid om 1 dag te lopen, dan krijg je de “dagmedaille”. De inschrijving voor de dagmedaille kost € 3,00

De wandelaars die vier dagen achtereenvolgende avonden lopen ontvangen de “echte” medaille met het cijfer erin. We hebben al deelnemers die alle edities hebben meegelopen! Omdat we dit jaar ons jubileum vieren hebben we voor alle deelnemers nog een beloning op de eerste en laatste dag!

Zorg dat je erbij bent…VOL=VOL

Avond4daagse dinsdag 2023 - 055