Over Avondvierdaagse Vught

Hét wandelfeest voor jong en oud

De avondvierdaagse in de huidige opzet wordt sinds 1998 in Vught gehouden. In het verleden kende Vught ook een avondvierdaagse, maar die is op een gegeven moment opgehouden te bestaan. In 1998 heeft het Vughtse Rode Kruis het initiatief genomen de avondvierdaagse nieuw leven in te blazen. Daarvoor werd contact gezocht met de Vughtse Sportclub Prins Hendrik. Samen hebben zij een aantal mensen gevonden om het comité Avondvierdaagse Vught te vormen, en zij hebben zo de avondvierdaagse opnieuw op de kaart gezet.

Avond4daagse dinsdag 2023 - 021
Avond4daagse dinsdag 2023 - 093

Tijd voor een feestje!

Tijdens de avondvierdaagse is het een gezellige drukte op het sportpark van Prins Hendrik waar de start en de finish zijn op dinsdag en vrijdag. Op woensdag gaan we naar het Zorgpark Voorburg vanuit de gedachte “Samen Sterk in de Wijk”, en op donderdag zijn we welkom bij Zwaluw VFC. Iedere avond hopen we op muzikale ondersteuning bij vertrek en binnenkomst van de wandelaars. Op de laatste avond worden de deelnemers uitbundig verwelkomd door ouders en belangstellenden. Daar zal de muzikale omlijsting vorm worden gegeven door carnavalsvereniging Deesjavuu uit Vught en DJ Mouse. Daar ontvangen de deelnemers als blijk van waardering de felbegeerde medaille en de traditionele roos.

Schrijf je in en loop mee!

De avondvierdaagse wordt dit jaar voor de 24ste keer georganiseerd. Bij de avondvierdaagse heb je iedere avond de keuze uit twee routes: een route van 5 km en een route van 10 km. Na het volbrengen van de wandeling op het zorgpark Voorburg ontvangen de cliënten en wandelaars die enkel op die dag lopen, een aparte dagmedaille. Inschrijving dagmedaille € 3,00

De wandelaars die op vier achtereenvolgende avonden lopen ontvangen buiten hun medaille een prachtige roos als blijk van waardering en is er voor de school met relatief de meeste deelnemers een wisselbeker.

Avond4daagse dinsdag 2023 - 055