Avondvierdaagse dinsdag 11 juni, geslaagde eerste dag

Avondvierdaagse Vught 2024 - Dag 1 (2)

Beste Wandelaars,

Vandaag was het dan zover: de start van de 25e Avondvierdaagse! We hebben gewandeld met een recordaantal deelnemers: ruim 1800!!

De Loco-Burgemeester heeft namens de gemeente Vught een mooie vlag aangeboden die vervolgens door enkele kinderen samen met onze voorzitter is gehesen. Daarna werd het startschot gegeven en ging een grote stroom wandelaars op pad. Wat een geweldig gezicht!

Met zoveel wandelaars wandelen langs het hek van het voormalige kamp, waar ook het Monument der Verloren Kinderen staat, was zeer indrukwekkend. Ik denk dat we kunnen terugkijken op een geslaagde eerste dag. Afgezien van een klein regenbuitje was het fantastisch wandelweer.

Morgen starten we weer vanaf 18:00 uur tot 18:45 uur vanaf Zorgpark Voorburg. We hopen jullie allemaal weer te zien. We willen er nogmaals op wijzen dat ook begeleiders een startkaart moeten kopen (we merkten dat niet iedereen hiermee bekend is).

Daarnaast willen we jullie eraan herinneren dat de routes nu ook digitaal beschikbaar zijn op onze website en dat je ze kunt gebruiken via de gratis app Routiq.nl (volg de instructies op de website). De routes lopen over bospaden (controleer op Tekenbeten!), die plaatselijk nog nat kunnen zijn, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van je schoenen en kleding.

Bekijk hier de routes

Ook voor morgen geldt: Volg de instructies en blijf op de route!

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op een geweldige tweede dag samen met jullie!

Met sportieve groet,

De Organisatie Avondvierdaagse Vught

Bij calamiteiten: 06 518 43 710