Avondvierdaagse nieuws woensdag 12 juni

Avond4daagse dag 2 2024 (2)

Beste Wandelaars,

Vandaag was dag 2 van de Avondvierdaagse, en we zijn halverwege! Het aantal wandelaars blijft maar toenemen, inmiddels hebben we 1900 deelnemers. Wat een geweldige opkomst!

Vandaag vertrokken we vanaf Zorgpark Voorburg. Net zoals voorgaande jaren hebben weer veel bewoners van het park met ons meegewandeld. Het was opnieuw fantastisch wandelweer. Helaas heeft een groot aantal deelnemers van de 5 km-route vandaag een afslag gemist en een stuk verkeerd gelopen. We willen jullie er nogmaals op wijzen om de routebeschrijving goed te lezen en/of de route van tevoren te downloaden. Op de website vind je de routes en de uitleg hoe dit precies moet.

Bekijk hier de routes

Morgen starten we weer van 18:00 uur tot 18:45 uur vanaf het gloednieuwe clubhuis van De Zwaluw. We hopen jullie allemaal weer te zien. We gaan onder andere lopen over het landgoed De Beukenhorst, normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Daarom krijgt iedereen morgen op vertoon van een geldige startkaart een bandje dat toegang geeft tot het landgoed.

Voor de kinderen hebben we morgen een bon die aan het einde ingeleverd kan worden voor een zakje popcorn aan de bar. Ook is er voor en na de start muziek van de welbekende DJ Harm.

Na de tocht nodigen we iedereen uit om het totaal nieuwe clubhuis, de trots van De Zwaluw, te bewonderen.

Ook voor morgen geldt: volg de instructies en blijf op de route!

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op een geweldige derde dag samen met jullie!

Met sportieve groet,

De Organisatie Avondvierdaagse Vught

Bij calamiteiten: 06 518 43 710