Wij willen iedereen bedanken!

Avondvierdaagse%20Vught%202024%20-%20Dag%203%20%2885%29

Beste Wandelaars,

Wat een geweldige vier dagen hebben we achter de rug! We willen iedereen van harte bedanken: de wandelaars, sponsoren, landgoedeigenaren, sportclubs, scholen en alle vrijwilligers. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Dit jaar hebben we een recordaantal deelnemers mogen verwelkomen, meer dan 2000 enthousiaste wandelaars!

De laatste dag was extra bijzonder. We liepen een verkorte route vanuit het Reeburgpark, via landgoed Bleijendijk. Dankzij de genie konden we over de Esschestroom, waarvoor onze dank! Na deze gezellige route verzamelden we ons weer in het Reeburgpark, klaar voor het defilé om 19.30 uur.

Het defilé leidde ons langs het Raadhuis en door het centrum van Vught, eindigend op het Marktveld. Bij het Raadhuis stond onze enthousiaste burgemeester met zijn gasten ons toe te zwaaien. Alle deelnemers waren prachtig uitgedost met Hawaiislingers, Nederlandse vlaggetjes en mooie gladiolen. Het Vrijwillige Fanfare Korps der Genie zorgde voor fantastische muzikale begeleiding, wat een sfeer!

Langs de route werden we verder aangemoedigd door de lokale muziek van de JJ-Bende, Deesjavu en DJ Mouse. Eenmaal op het Marktveld konden de kinderen hun welverdiende medaille ophalen, met als extra traktatie een ijsje en een snoepzak. Daarna volgde de prijsuitreiking voor de scholen. Alle scholen kregen een mooi “Duimpje” als aanmoediging, en De Springplank ging er weer met de wisselbeker vandoor, als school met procentueel de meeste deelnemers.

Het enige minpuntje was de regenbui vlak voor de prijsuitreiking; anders had het feest nog langer kunnen duren. Als organisatie kijken we terug op een zeer geslaagde 25e editie van deze avondvierdaagse. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien!

Bekijk de foto’s die gemaakt zijn door Cees Ringelberg op onze fotopagina

Met sportieve groet,

De Organisatie Avondvierdaagse Vught