Nieuws donderdag 13 juni, belangrijke info voor vrijdag!!

Avondvierdaagse 2024 Dag 3 (4)

Beste Wandelaars,

Dag 3 van de Avondvierdaagse alweer, en dat betekent dat jullie morgen de welverdiende medaille ontvangen! Het aantal wandelaars blijft maar toenemen; inmiddels zijn we met circa 2000 deelnemers. Wat een fantastische opkomst!

Vandaag startten en eindigden we bij De Zwaluw VFC. Wat heeft deze Vughtse voetbalclub een geweldig nieuw onderkomen. Het was opnieuw fantastisch wandelweer en we hadden een paar bijzondere routes voor jullie in petto. Zowel de deelnemers van de 5 als de 10 km-route gingen over het prachtige landgoed De Beukenhorst, dat speciaal voor deze 25e editie eenmalig geopend was. Wat een schitterende plek!

Voor de 10 km-deelnemers was er nog een extra verrassing: de genie had twee loopbruggen aangelegd over de Esschestroom. Voor sommigen was dit een spannend avontuur! Na afloop kreeg iedereen een zakje popcorn in het clubhuis.

Belangrijk bericht voor morgen

Morgen vertrekken we vanaf het Reeburgpark (nabij het oude Raadhuis). Kom zoveel mogelijk met de fiets. Omdat we om 19:30 uur vanaf het Reeburgpark willen starten met het defilé richting Raadhuis en eindigend op het Marktveld, is het belangrijk dat iedereen morgen voor 19:30 uur binnen is.

Er zijn twee routes:

  1. Een route van circa 6 km met een brug over de Esschestroom aangelegd door de genie. Geschikt voor de 10 km-lopers of de “snelle” 5 km-lopers.
  2. Een verkorte route van circa 3,5 km voor de 5 km-lopers. De late starters zullen ook deze route moeten lopen.

Zorg in ieder geval dat je voor 19:30 uur weer terug bent voor de start van het defilé.

Overig nieuws

Voor de start van het defilé krijgt iedereen dit jaar een gladiool, een vlaggetje en een Hawaiikrans om triomfantelijk mee te lopen. We zullen muzikaal worden begeleid door de fanfare van de genie. Bij aankomst op het Marktveld ontvangt iedereen zijn welverdiende medaille en tevens een snoepzak en een ijsje. Ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden op het Marktveld, waarna het feest kan losbarsten!

Bekijk hier de routes

Ook voor morgen geldt: volg de instructies en blijf op de route!

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op een geweldige vierde dag samen met jullie!

Met sportieve groet,

De Organisatie Avondvierdaagse Vught

Bij calamiteiten: 06 518 43 710