Belangrijke mededeling Avondvierdaagse, afhalen startkaart en bidon zaterdag 8 juni

Avond4daagse vrijdag 2023 - 153

Beste Wandelaars,

Het is bijna zover: volgende week vieren we de 25e editie van de Avondvierdaagse in Vught! Dit wordt een heel bijzondere editie met prachtige routes door de natuur en een spectaculaire afsluiting met een echt defilé vanaf het Raadhuis op vrijdag. We kunnen niet wachten om samen met jullie deze vierdaagse tot een groot succes te maken!

Ophalen van de startkaart en uitreiking van de bidon: Een aantal scholen gaat de startkaart (en bidon) zelf uitdelen. Voor alle andere wandelaars geldt dat ze deze zelf moeten komen omwisselen.

  • Datum: Zaterdag 8 juni
  • Tijd: 10.00 uur – 13.00 uur
  • Locatie: Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12c, Vught

Tijdens het ophalen van jullie startkaart krijgen jullie ook een speciaal ontworpen bidon. Deze bidon kunnen jullie de hele Avondvierdaagse gebruiken en natuurlijk houden! Vul deze elke dag zelf, zo helpen we samen om een grote afvalberg van lege flesjes te voorkomen.

Route Informatie: We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk van de verharde wegen af te blijven en mooie natuurpaden te kiezen. Door de vele regen van de laatste tijd kunnen sommige paden erg nat zijn. Zorg dus voor geschikte kleding en schoenen. Houd ons nieuws goed in de gaten voor eventuele routewijzigingen!

Nieuw dit jaar: De routes zijn nu ook (binnenkort) digitaal beschikbaar op Routiq.nl! Download de gratis Routiq-app op je telefoon en je kunt de routes downloaden vanaf onze website. Je kunt ze dan printen of gewoon off-/online volgen tijdens de wandelingen.

We houden jullie elke dag op de hoogte met een korte mail. Voor het laatste nieuws kun je altijd terecht op onze website:

https://www.a4daagsevught.nl

We hebben er enorm veel zin in en hopen jullie allemaal te zien tijdens deze feestelijke Avondvierdaagse!

Met vriendelijke groet,

De Organisatie van de Avondvierdaagse Vught