De 24e editie van de Avondvierdaagse komt eraan!

Avond4daagse dinsdag klein - 038

De start van de 24e editie is bijna een feit! Na de afgelopen editie met ruim 1200 deelnemers zijn we weer voortvarend aan de slag gegaan om weer vier dagen te gaan wandelen in Vught. Vorig jaar hebben we geweldig wandelweer gehad en mede door de hulp van alle vrijwilligers hebben we dit goed kunnen afsluiten. Wij kunnen dit evenement nooit organiseren zonder de hulp van onze trouwe sponsoren. We hebben zelfs nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, grote dank daarvoor!

Met name door hun financiële hulp kunnen we de inschrijfgelden laag houden, ondanks de gestegen kosten! We hebben ook heel goed geluisterd naar de feedback achteraf. Een van de belangrijkste veranderingen is de inschrijfprocedure, ook zeer belangrijk voor de scholen.

Via onze site kun je digitaal inschrijven, dat scheelt enorm veel werk en verantwoording voor de scholen. Daar wordt zeer goed gebruik van gemaakt! Tevens hebben we ook de mogelijkheid geboden om ook nog bij onze drie voorverkoop adressen startkaarten te bemachtigen, dank voor hun medewerking! Let op: We bieden ook dagkaarten aan, mocht je 1 dag lopen krijg je een dagmedaille.

Wat ook nieuw is dat we dit jaar over drie landgoederen mogen lopen, Maurick, Bleijendijk en de Groensche Hoeven. Dit is particulier grondgebied. Hoewel sommige paden zijn opengesteld voor wandelaars komen we nu op gedeeltes die normaal niet te betreden zijn. Nu alleen voor deze editie is dit toegestaan! En we daarom ook blij met de medewerking van de beheerders van deze landgoederen. Ons rest ons alleen dat we geen klachten krijgen, want dat zou uiterst vervelend zijn. Op onze site staat meer informatie betreffende de landgoederen.

En, na deze editie komt ons jubileum. 25 jaar Avondvierdaagse Vught in 2024. Dat moet natuurlijk een feestje gaan worden. Daar gaan we zeker meer informatie over geven. Maar eerst deze start op dinsdag 13 juni om 18.00 uur. Wederom zal onze burgemeester R. van de Mortel het startschot gaan geven.