Digitaal ticket omruilen voor startkaart

Avond4daagse vrijdag - 205

Beste wandelaar,

Wat geweldig dat je meedoet met de A4daagse Vught! We kunnen niet wachten om samen met jou vier fantastische dagen tegemoet te gaan. Het wordt een avontuur om nooit te vergeten!

Maar voordat we van start gaan, willen we graag wat belangrijke informatie met je delen, want dit jaar zijn er enkele veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren. Geen zorgen, we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt!

Omruilen van de startkaart: Jullie hebben allemaal een digitaal ticket ontvangen, maar we zullen toch gebruikmaken van de vertrouwde papieren kaarten. Dat betekent dat je jouw digitale ticket moet omruilen! Voor de leerlingen en begeleiders van De Schalm, De Lichtstraat, De Springplank en De Avonturier regelen we dit op school. Je school zal je hierover informeren.

Alle andere wandelaars moeten zich melden op de startlocatie op dinsdag bij Prins Hendrik, samen met het ticket. Het is raadzaam om op tijd te komen, want het kan druk worden bij het inschrijfbureau! Vanaf 17.00 uur is het mogelijk om je ticket in te wisselen. Vergeet dit niet!

Gebruik van de kaart: Met de kaart die je nu hebt ontvangen, ga je vier dagen lang genieten van prachtige wandelroutes. Op de kaart staan bonnen die je kunt gebruiken bij de rustpost voor een verfrissend drankje en een lekkere versnapering. Vergeet niet om aan het einde van elke route de kaart “in te knippen”! Dit is heel belangrijk.

Op de laatste dag ruil je de ingeknipte kaart in voor een welverdiende medaille en een bon voor een heerlijk ijsje.

We hopen dat deze aanpassingen duidelijk voor je zijn. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

Laten we samen van de A4daagse Vught een onvergetelijk evenement maken, boordevol energie en enthousiasme. Tot ziens bij de start!