Laatste informatie voor dinsdag 11 juni 2024

Avond4daagse vrijdag 2023 - 219

Beste Wandelaars,

Morgen is het zover: de start van de 25e Avondvierdaagse! Dit jaar doen we dat met een recordaantal van 1700 enthousiaste deelnemers. We hebben speciaal voor deze bijzondere editie voor iedereen een prachtige bidon laten maken. Veel van jullie hebben deze bidon en de startkaart al opgehaald, maar voor degenen die dat nog niet hebben gedaan: geen zorgen, dat kan morgen vanaf 17:00 uur bij Prins Hendrik. Kom op tijd om een lange rij te voorkomen.

Zorg dat je zelf drinken bij hebt en vul de bidon! Er zal onderweg geen drinken worden uitgedeeld.

Om 18:00 uur klinkt het officiële startschot, gegeven door onze Loco-burgemeester. We starten allemaal vanaf Prins Hendrik. Voor de laatkomers: je kunt tot 18:45 uur starten.

Dit jaar staat in het teken van “Vught 80 jaar bevrijd”, en daarom hebben we twee bijzondere routes uitgestippeld die langs het Nationaal Monument Kamp Vught voeren. De 10 km route gaat zelfs over Fort Isabella. Tijdens de wandeling komen we langs het hek van het voormalige kamp, waar ook het Monument der Verloren Kinderen staat. Dit gedenkteken herinnert aan de kindertransporten van 6 en 7 juni 1943, waarbij meer dan duizend Joodse kinderen en hun ouders onder valse voorwendselen naar het vernietigingskamp Sobibór werden gestuurd en daar omkwamen.

Bekijk de routes digitaal

Je kunt de routes nu ook digitaal bekijken op onze website en gebruiken via de gratis app Routiq.nl (volg de instructies op de website). De routes lopen over bospaden, die plaatselijk nog nat kunnen zijn, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van je schoenen en kleding. www.a4daagsevught.nl/routes

De parkeerplaats bij Prins Hendrik is afgesloten, dus we raden aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Volg de instructies en blijf op de route!

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op een geweldige Avondvierdaagse samen met jullie!

Met sportieve groet,
De Organisatie Avondvierdaagse Vught

 

Bij calamiteiten: 06 518 43 710